Müslüman kardeşlerimizin gönüllerini yapalım. Çünkü o gönül Rabbim'in(c.c.), nazarındadır. Rabbim, cümlemizi güzel sözlü, güzel gönüllü eylesin. Allah razı olsun, yapmış olduğunuz yardımlar ile alınan kömürler Moğolistan'daki Yardım Köprüsü Vakfı eliyle i

Çarşamba, 02 Ocak 2019 11:39 tarihinde oluşturuldu

Müslüman kardeşlerimizin gönüllerini yapalım. Çünkü o gönül Rabbim'in(c.c.), nazarındadır. Rabbim, cümlemizi güzel sözlü, güzel gönüllü eylesin. Allah razı olsun, yapmış olduğunuz yardımlar ile alınan kömürler Moğolistan'daki Yardım Köprüsü Vakfı eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor. Allah kabul eylesin. Devamını nasip eylesin. Amiin.
Cenâb-ı Hak buyuruyor:
"Eğer iyilik ederseniz kendinize etmiş, kötülük ederseniz yine kendinize etmiş olursunuz..." (İsrâ, 7)
Turan Alper İlyaz Saka