Yeni neslin mimarı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyoruz, sağlık, esenlik ve başarılar diliyoruz.

on 24 Kasım 2020

Vakıf merkezimizde öğrencilerimize uyguladığımız eğitim programları korona virüsüne karşı tedbirler alınarak sınıf ve salonlarımızda devam etmektedir.

on 23 Kasım 2020

Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra Çakabay Fonu tarafından Abdullah ÜNALAN'a ve ÜNALAN ailesinin tüm Geçmişleri için hatim okutulmuş ve duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.

on 23 Kasım 2020
Vakfımızda,

Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra GÜRGEN ailelesi tarafından Abdulmansur AKYOL 'un ruhuna ve AKYOL ailesinin tüm geçmişlerinin ruhları için hatim okutulmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin. Hatim Sahibi: GÜRG

on 21 Kasım 2020
Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra
GÜRGEN ailelesi tarafından
Abdulmansur AKYOL 'un ruhuna ve AKYOL ailesinin tüm geçmişlerinin ruhları için
hatim okutulmuş duası yapılmıştır.
Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.
Hatim Sahibi: GÜRGEN Ailesi
Kamalkan GÜRGEN - Yusuf GÜRGEN
Gülten GÜRGEN - Şengül GÜDER

Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra Molku Fonu tarafından Abdulgani ODUNCU'ya ve ODUNCU ailesinin tüm Geçmişleri için hatim okutulmuş ve duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.

on 21 Kasım 2020
Vakfımızda,

Eğer Allah, insanları zulümleri yüzünden cezalandıracak olsaydı, orada hiçbir canlı bırakmazdı. Fakat onları takdir edilen bir müddete kadar erteliyor. Ecelleri geldiği zaman onlar ne bir saat geri kalabilirler ne de öne geçebilirler. (Nahl, 16/6) Haftaso

on 14 Kasım 2020
(Nahl, 16/6) Haftasonun feyzi ve bereketi üzerimize olsun.

Vakfımızda, Bugün Akşam Koronadan vefat etmiş hemşerilerimizin ruhları için ve tedavi gören hasta hemşehrilerimizin şifası için hatim okunmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Hasta olan hemşehrilerimize Allah şi

on 12 Kasım 2020
Vakfımızda,
hatim okunmuş duası yapılmıştır.
Allah kabul eylesin.
Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.
Hasta olan hemşehrilerimize Allah şifa versin.
Amin.

Yarabbî bu güzel gün hürmetine ve Rahmetinle; Bizi ; Kur’ân’ın ve Rasûlullâhın yolundan giden ve ayrılmayan kullarından eyle. Bize; akıl, iz’an,basîret ve ferâset ver.

on 10 Kasım 2020
Yarabbî bu güzel gün hürmetine ve Rahmetinle;
Bizi ;
Kur’ân’ın ve Rasûlullâhın yolundan giden ve ayrılmayan kullarından eyle.
Bize;
akıl, iz’an,basîret ve ferâset ver.
Bizi;
akrabalarını,komşularını ,garipleri ve bütün müslümanları seven ve onlarla daima ilgilenen kullarından eyle.
Bizleri;
Dedikodudan,iftiradan ve küskünlüklerden uzak duranlardan eyle.
Bizi;
Saygılı olmayı,özür dilemeyi,teşekkür etmeyi ve birbiriyle helâlleşmeyi devamlı yapanlardan eyle.
Yâ Rabbî duâlarımızı kabul eyle.
Allah’a emânet olun.

on 08 Kasım 2020
Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra Mehmet Can ve ailelesi tarafından Rahmetli Abdulmansur AKYOL 'un ruhuna, AKYOL ailesinin tüm Geçmişlerinin ruhları için ve tüm Geçmişlerimizin şehitlerimizin gazilerimizin ruhları için hatim okutulmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.

CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN. Rabbim, tüm Geçmişlerimize şehitlerimize gazilerimize atalarımıza analarımızın Rahmet Eylesin Mekanlarını cennet eylesin Amin... "Kim insanların gücenmesini göze alarak (insanlar gücense bile) Allah’ın rızasını gözetirse, insan

on 06 Kasım 2020
CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN.
"Kim insanların gücenmesini göze alarak (insanlar gücense bile) Allah’ın rızasını gözetirse, insanlardan gelen sıkıntılara karşı Allah ona yeter. Kim de Allah’ın gücenmesini göze alarak (Allah gücense bile) insanların rızasını gözetirse, Allah, onu insanlar(ın insafın)a bırakır." (Tirmizi, Zühd, 64; Kenzu’l-Ummal, h. no: 43034
Rabb’imiz, bize yakin iman, salih amel, güzel ahlak, gönül zenginliği ver. Takva ile süsle. Senin rızan bize yeter.
Gününüz mübarek, ömrünüz bereketli olsun inşaAllah
1Ayşe Şerefli Inanç

on 04 Kasım 2020
Vakfımızda, Bugün akşam Molku Fonu tarafından Rahmetli Abdulmansur AKYOL 'un ruhuna, AKYOL ailesinin tüm Geçmişlerinin ruhları için ve tüm Geçmişlerimizin şehitlerimizin gazilerimizin ruhları için hatim okutulmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.

*Allah'ım, Dost ve arkadaşlarımın hangisinin içini yakan, yüreğini sıkan bir derdi varsa Sen o derdi gider Rabbim . *Allah'ım*, İnsanları sevdiklerinden uzaklaştıran, ailesinden koparan COVİD 19 virüsene karşı bize yardım et. Bu süreçte hepimizi, üzerimiz

on 03 Kasım 2020
*Allah'ım,
*Allah'ım*,
İnsanları sevdiklerinden uzaklaştıran, ailesinden koparan COVİD 19 virüsene karşı bize yardım et. Bu süreçte hepimizi, üzerimize düşeni hakkıyla yapmaya muvaffak kıl.
*Allah'ım*,
Aklımıza sükunet, kalbimize huzur, ruhumuza ferahlık , gözümüze ibret, dilimize letafet, hayatımıza bereket ve muhabbet ihsan eyle.
*Allah'ım**
Yeni başladığımız bu günü ve yeni başladığımız bu haftayı bize bereketli kıl Allahım.
*HAYIRLI BEREKETLİ HAFTALAR DİLERİZ.

Vakfımızda, Bugün İkindiden sonra Abdul Kerim KARAKOL tarafından Rahmetli Faysal KARAKOL 'un 7.Sene-i devriyesi için ve KARAKOL ailesinin tüm Geçmişlerinin ruhları için hatim okutulmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eyle

on 03 Kasım 2020
Bugün İkindiden sonra
Abdul Kerim KARAKOL tarafından Rahmetli Faysal KARAKOL 'un 7.Sene-i devriyesi için ve KARAKOL ailesinin tüm Geçmişlerinin ruhları için hatim okutulmuş duası yapılmıştır. Allah kabul eylesin. Rabbim mekanlarını Cennet eylesin. Amin.