Pazartesi, 14 Ocak 2019 11:56 tarihinde oluşturuldu

Allah Teâlâ, kullarına farklı farklı ihsanlarda bulunmuştur. Varlık olarak sadece mal, makam, beden güzelliği gibi şeyleri düşünmemek gerekir. İnsan, üzerindeki diğer nimetlerin de farkında olmalı ve kimseye haset etmemelidir. Başkalarına bir nimet verilmişse sana da daha farklı nimetler lutfedilmiştir. Hangisinin daha hayırlı olduğu bilinemez.
Rabbim, yaptığınız yardımları kabul eylesin. Devamını nasip eylesin. Amiin. Yardım Köprüsü Vakfı Turan Alper Hoca Ahmed Yesevi Vakfı