• Nayman Abdüsamet ACAR Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi 21 Nisan 204 Pazar günü öğle namazına müteakip Emine İnanç Camiinden Kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin, amin.

    Nayman Abdüsamet ACAR Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi 21 Nisan 204 Pazar günü öğle namazına...

    Cumartesi, 20 Nisan 2024 06:53
  • (Tevbe 116.Ayet: )

    (Tevbe 116.Ayet: ) "Göklerin ve yerin mülkü yalnız Allah´ındır. O diriltir ve öldürür. Sizin için...

    Cumartesi, 20 Nisan 2024 06:42
  • CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN, Aleykumselam amin ya Rabbim, Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip eylesin, yüzünüzde tatlı tebessüm daim olsun, Rabbim Filistin'e Doğu Türki

    CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN, Aleykumselam amin ya Rabbim, Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli,...

    Cuma, 19 Nisan 2024 06:39
  • Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip eylesin, yüzünüzde tatlı tebessüm daim olsun, Rabbim Filistin'e Doğu Türkistan'a ve Tüm müslümanlara yardım eylesin, İsrail'i Kahha

    Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda...

    Perşembe, 18 Nisan 2024 06:37

Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla Allah’ım bizi, bizden daha çok tanıyan sensin Allah’ım bizi affeyle, mağfiret eyle. Ramazan ayında nasiplenenlerden eyle.

Pin It
Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla
Allah’ım bizi, bizden daha çok tanıyan sensin Allah’ım bizi affeyle, mağfiret eyle. Ramazan ayında nasiplenenlerden eyle.
Namazı bize sevdir. Namazımızla bizi iyiliğe ve doğruluğa eriştir. Namazımızla bizi dirilt. Namazımızla bizi, Sana kavuştur.
Rabb’im orucumuzu bize, kalkan kıl. İdrakimizi arttır, anlayışımızı genişlet. Güneşin doğuşunu anlamayı, çiçeğin kokusunu idrak etmeyi nasip eyle. İmanımızı güçlendir, kalbimizi dinin üstüne sabit kıl. Samimiyet, güzel ahlak ve salih amelle bizi süsle.
Evladı iyalimizin ve emanet olarak verdiklerinin hakkını gözetebilmeyi, hesabını verebilmeyi bizlere nasip et. Evlatlarımıza göz aydınlığı eşler, bereketli ömür, şifalı eller ver Allah’ım. Eşlerimizi, birbirlerimize hayırlı şahit, göz aydınlığı kıl.
Evimizi şenlendir, huzur, bereket ve iki cihan saadeti ver.
Ümmeti Muhammed’i her türkü kaza ve belalardan koru. Birliğimizi dirliğimizi arttır.
Yöneticilerimize basiret ver, feraset ver Allah’ım. D. Türkistan’ımıza, Keşmir’imize, Kudüs’ümüzü zulum altındaki tüm insanlığa hürriyet nasip et, merhametli yöneticiler ver. Kalbi selim, adaleti yücelten, iyiliği tavsiye eden, kötülükten sakındıran nesillerle, müslümanları yücelt Allah’ım
Allah’ım, biz aciz kulunuz. Bize acı, merhamet et. Nazarını celp edecek, sağlam iman ve salih ameller nasip et.
Rahmet Peygamberinden bizleri nasiplendir. Onunla bizi dirilt, Onun hamd sancağı altında topla, ümmetin bir ferdi olarak, çokluğumuzla Onun sevinmesine bizi vesile kıl.
Allah’ım rahmetinin sağanak, sağanak yağdığı bu aydan ziyadesiyle istifade eden, af olunan kullarından eyle. Bizi kul hakkından sakınan, nasuh tövbeyle yaşat. Salihlerle beraber kıl, salihlerle canımızı al.
Ömrümüzü Ramazan kıl Allah’ım. Sana kavuştuğumuz anı, bayram eyle...
Allah’a emanet olun. Hakkınızı helal edin