Kurucu Cumhurbaskani Gününe ithafen Türk Devletleri Birliğine Giden Yolda Bilge Lider Nursultan Nazarbayev adlı konferansımız..

Pazar, 01 Aralık 2019 13:15 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 516
Pin It
 
 

Kurucu Cumhurbaskani Gününe ithafen Türk Devletleri Birliğine Giden Yolda Bilge Lider Nursultan Nazarbayev adlı konferansımızı EkoAvrasya Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eren ve ekibinin büyük gayret ve emekleri ile başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Turkiye'nin değişik şehirlerinden ve toplumun her kesiminden geniş katılım sağlandı.

Bu anlamda konuşmaları ile bizleri aydinlatan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kazakistan – Türkiye Parlamentolar arası Dostluk Grubu (E) Başkanı Haluk İpek, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol KANTARCI, Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Prof. Dr. Orhan KAVUNCU, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celalettin YAVUZ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Toğrul İSMAYİL, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Serdar YILMAZ, Kafkasya Üniversiteler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ramazan KORKMAZ, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah GÜNDOĞDU, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdulvahap KARA, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemile KINACI, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Turgay Düğen ve bu önemli günde bizler ile beraber olan, gelemeyip de güzel dileklerini gönderen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Bu toplantıda bizleri misafir eden Eryapi Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Eryilmaz'a sofrasına bereket dileklerimi sunuyorum.