Salı, 30 Temmuz 2019 13:33 tarihinde oluşturuldu

Selamünaleyküm, Hay Vakfımızın inşaatı sona yaklaşıyor. İnşallah Eylül ayına eğitime yetiştireceğiz. Elhamdülillah, 30 adet ahşap kapı ihtiyacımız var. Kıymetli yardımseverlerimiz, Bir ahşap kapı maliyetimiz 1500-TL. dir. Lütfen herkesin bir kapı almasını rica ediyoruz. İnşaallah hayır kapımız olsun.
Değerli abilerimiz, arkadaşlarımız, kardeslerimiz, vakfımızın kurucuları yonetim kurulumuz öncülük ettiler, devamını bekliyoruz inşallah..Allah razı olsun, Allah kabul eylesin, amiin..