Cuma Günümüz Mübarek Olsun. Evde Hayat Var TÜRKİYE'M.. Ramazan'ın son 10 gününe girdik. Elhamdülillah. Cehennem azabından kurtuluş süreci... Sonsuz bir hayat, her an yeniden diriliş, her an yeni bir haz. Ne büyük bir lutuf. Sayılı günlere verilen mükafat,

Cuma, 15 May 2020 10:52 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 194
Pin It
Cuma Günümüz Mübarek Olsun.
Evde Hayat Var TÜRKİYE'M..
Ramazan'ın son 10 gününe girdik. Elhamdülillah. Cehennem azabından kurtuluş süreci...
Sonsuz bir hayat, her an yeniden diriliş, her an yeni bir haz. Ne büyük bir lutuf. Sayılı günlere verilen mükafat, bir mükafat değil, Allah'ın lutfu...(sayılı günler, ömre şamil olmalı)
Peki o zaman böyle bir lutfu (Allah dilerse) hak ediyor muyum ?
İbadetim nasıl ? İstikametim kime ? Ahlakın beni güzelleştiriyor mu ? Adaleti savunuyor muyum ? Kimden yardım diliyorum ? Kimden korkuyorum ? Rızkını kim veriyor ? Seher vakti nedir ?
Sorular bunaltıyor insanı.
Esirgeyen, bağışlayan, lutfu bol, merhametlilerin en merhametlesi,
ibadete layık olan Allah'ım, kurtar beni. İstikametlendir. Şükreden kullarından kıl beni. Huyumu güzelleştir. İşlerimi kolaylaştır. İbadetimi yapacak güç ve kuvvet ver. Beni sabredenlerden eyle.
Senin gazabından, Senin rahmetine sığınırım. Sahibimiz Sensin.Senden başka Mabudumuz yok. Veren Sensin, Senden helal rızk, iffet, cömetlik dilerim. Hayatım, ibadetim, ölümüm Senin için. Tövbe ediyorum, pişmanlığımla Sana geldim. Hamd Sana, övgü Sana Allah'ım. Allah'ım Ramazan ayını, Kur'an ayını benden razı kıl. Ömrümüzü Ramazan kıl.
Selam olsun Senin yüce rehberine. Selam olsun Senin yüce peygamberine.
Dakikalar geçerken, her an ölüme bir adım...Rabb'imin merhametine sığınıyorum. Dünyamı ıslah ve imar edemezsem, asıl hayatı, ahireti kaybederim. Ha gayrettt ! Ha medettt !
Cumamız mübarek, ömrümüz bereketli, Rabb'imizin rızasına nail olan bahtiyar kullarından olma duasıyla.
Allah'a emanet olun.
RAMAZAN AYIMIZ BEREKETLİ OLSUN