Allah razı olsun sizlerden, Mogolistanlı Kazak çocuklarımızdan JUMABEK DALELKHAN 2015 Eylül ayında Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfımızda iki sene dil ve temel dini bilgilerini aldıktan sonra Bağcılar Tevhid Kuran Kursunda iki senede hafızlığını tamam

Cumartesi, 16 May 2020 15:32 tarihinde oluşturuldu

Allah razı olsun sizlerden,
Mogolistanlı Kazak çocuklarımızdan JUMABEK DALELKHAN 2015 Eylül ayında Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfımızda iki sene dil ve temel dini bilgilerini aldıktan sonra Bağcılar Tevhid Kuran Kursunda iki senede hafızlığını tamamladı. 2019 Eylül ayından itibaren Aziz Mahmud Hüdayi vakfına bağlı İlam akedemisin'de eğtimini devam etmektedir. ( İLAM AKADEMİ) Bu ve buna benzer öğrencilerimiz de vakfımız bünyesinde eğitimlerini devam etmektedirler Rabbim ümmete hizmet eden nesiller yetiştirmeyi cümlemize nasip ve mu'esser eylesin.

-3:29