Moğolistan'daki öğrencilerimizden çok çok selamlar, oradaki Yardım Köprüsü Vakfımizdd ki öğrenciler Temel dinî bilgiler derslerine devam ediyor elhamdülillah. *Rabbim* Yapmamızı istediğin şeyler için tüm çabamızı ortaya koyabilmeyi nasip et. Ortaya koyduğ

Çarşamba, 06 Temmuz 2022 11:50 tarihinde oluşturuldu
*Rabbim*
Yapmamızı istediğin şeyler için tüm çabamızı ortaya koyabilmeyi nasip et. Ortaya koyduğumuz çabayı lütfunla bereketlendir. Ummadığımız yerlerden bizi rızıklandır ve bizi de bu rızıkların farkında kıl. Şükrünü verebilmeyi nasip et. Nankörlüğün her türünden sana sığınırız.
*Allah'ım* Allah’ım! sana inandım, sana dayandım, senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek tüm günahlarımı bağışla.
*Allah'ım,* seni anmak, sana şükretmek ve güzelce sana kulluk etmek hususunda bana yardım et.
GÜNÜN BEREKETİ ÜZERİMİZE OLSUN*