Saygıdeğer Gönül Dostlarımız, Kazakistan, Moğolistan ve Özbekistan’dan gelen toplam 41 talebe ile 2022-2023 eğitim öğretim yılına eylül ayında başladık. Yatılı eğitim alan bu talebelerden 4'ü imam hatip ortaokulunda, 20'si imam hatip lisesinde okumakta, v

Pazar, 06 Kasım 2022 14:56 tarihinde oluşturuldu
Saygıdeğer Gönül Dostlarımız,
Yatılı eğitim alan bu talebelerden 4'ü imam hatip ortaokulunda, 20'si imam hatip lisesinde okumakta, vakifta da hocalarimiz tarafindan dini bilgiler, Türkçe ve okul takviye dersleri verilmektedir.
Muhtelif yaşlardaki 17 hafız talebemiz ise İslami ilimler tahsil etmektedir.
Bununla beraber çevremizdeki ilk, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilere de gündüzlü olarak
Kuran-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi verilmektedir.
Vakfımız ayrıca eğitime destek amacıyla lise son sınıf ve üniversite öğrencilerine burs vermektedir.
Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında imkanlar ölçüsünde, sosyal, kültürel ve insani yardım çalışmaları da yürütülmektedir.
1994’ten bu yana hizmetlerine devam eden vakfımız Allahın izni,değerli yardımseverlerin katkılarıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
Tüm bu çalışmaların yanı sıra Kazakistan ve Moğolistan'daki vakıflarımız da aynı amaçla çalışmalarını devam ettirmektedir.
Bu mesaj bilgilendirme amaçlı olup,vakfımızla ilgili sizlerin de görüş ve önerilerinizi bekleriz.
Saygılarımızla,
*HOCA AHMED YESEVİ İLİM VE İRFAN VAKFI*