Vakfımızın eski mezunları, Yeni Eğitim Binamızın açılışını görmek için geldiler. (Narjigit bey, Sercan bey, Abay bey, Jumagali bey) Daha sonra Eyüp Sultan Hz. Ziyaret edildi. Allah razı olsun. "Allah'ım! Tövbelerimizi kabul eyle, süphesiz ki sen tövbeleri

Çarşamba, 30 Ekim 2019 18:51 tarihinde oluşturuldu

"Allah'ım! Tövbelerimizi kabul eyle, süphesiz ki sen tövbeleri çok kabul edensin, çok merhametlisin. Bizi nimetlerine şükredenler, nimetlerinle seni övenler, verdiğin nimetleri kabul edenlerden eyle ve bize nimetlerin devamını ihsan eyle.” (Hâkim, Temin, No: 977) Günümüzün Feyzi ve bereketi üzerimize olsun.