Hay Vakfımızın önceki mezunlarından Cumagali İbrahimulu Doktorasını tamamladı. Elhamdülillah, kendisini tebrik ediyoruz. Emeği geçen, Ailesi, hocaları herkesten Allah razı olsun, ilmini amelini hayırlı eylesin, daim eylesin. Amin. "...(Allah’ım!) Duamı ka

Cumartesi, 09 May 2020 15:54 tarihinde oluşturuldu
"...(Allah’ım!) Duamı kabul eyle. Allah’ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum…"
(Hâkim, "De’avât", No:1911)